Få leksehjelp her!

Her på Leksehjelpbloggen vil du som elev få hjelp til skolearbeid gjennom artikler, nyttige tips og inspirasjon fra mange av de beste studentene landet har å by på.

Synes du det er vanskelig å komme i gang med lekser etter en lang skoledag? Er du kanskje den som utsetter å pugge til prøver helt til siste liten? Eller synes du det er utfordrende å strukturere skolearbeidet ditt?

På Leksehjelpbloggen vil studenter som jobber som privatlærere komme med nyttige tips og triks til deg som elev. Her vil du blant annet finne artikler om hvordan du unngår å utsette arbeid til kvelden før innlevering og hvilke matvarer som gjør deg fokusert, eller du kan se videoer med løsningsforslag til matematikken.

Har du spørsmål om lekser eller privatundervisning? Lurer du på noe om en oppgave som skal leveres allerede i morgen tidlig? Det vil snart bli mulig å chatte direkte med underviserne her på siden, og de vil svare deg så godt de kan.

Få hjelp til å komme i gang

Det er ikke tvil om at det er knyttet mange forventninger til at elever skal prestere og få gode karakterer. Med stadig strengere krav til opptak både i videregående skole og høyere utdanning kreves det av deg som elev at du legger ned mye arbeid og yter ditt beste. Men det er ikke alltid like lett å hente frem motivasjonen eller vite hvor man skal starte.

Tradisjonelt har lekser vært brukt til pugging før prøver, og selv om mange undervisere ikke lenger anser pugging som den mest effektive læringsmetoden, brukes lekser fortsatt mye.

Hvilken effekt bruk av lekser har når det kommer til læring er mye diskutert, men å gjøre lekser kan bidra til å gi deg gode arbeidsvaner og struktur som du vil ha nytte av senere i livet.  

Elever bruker mye tid på lekser, og en undersøkelse fra Ungdata viser at hele én av fem bruker mer enn to timer om dagen på skolearbeid etter skoletid. På Leksehjelpbloggen kan du få hjelp til å organisere arbeidet ditt, slik at du får mest mulig ut av den tiden du bruker, og får en bedre forståelse av stoffet du jobber med.

Ikke gå glipp av nyttige tips, interessante artikler og løsninger på vanskelige oppgaver. Følg med på Leksehjelpbloggen og chat med undervisere. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Author: Karine Liland

Karine er bloggredaktør i Golden Academy og utdannet journalist. Hun blogger med jevne mellomrom og deler sine tanker om skole, lekser og annet med elever over hele landet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *